Om språksprek

Språksprek er en nettside og blogg som handler om språk og hvordan man lærer dem.

Om Arthur

Jeg heter Arthur og har vært interessert i språk siden jeg bestemte meg for å lære spansk på ordentlig når jeg gikk på videregående.

Som det ofte er, lærer man ikke nødvendigvis så mye av språkundervisning der, så jeg tok saken i egene hender. Etter litt søking og lesing oppdaget jeg at språk var mer interessant og spennende enn hva jeg trodde og ganske fort ble jeg trukket inn i språkenes verden. Spol frem noen år, BOM, superspråkinteressert.

Selv om det kommer til å bli skrevet om alt mulig her, så vil nok en stor del av innholdet handle om de språkene jeg er mest interessert i: romanske språk (spansk, fransk, katalansk, portugisisk), litauisk, kinesisk, arabisk, japansk, norsk og selvfølgelig nordnorsk 😉 Ellers tenker jeg å lage intervjuer av andre språkinteresserte.

-A

Kolofon

Siden er drevet med publiseringsplattformen Ghost, temaet er en tilpasset versjon av temaet Attila laget av Peter Amende (zutrinken).

Siden bruker Google Analytics for sporing og innhenting av generell brukerstatistikk. En del av bildene er hentet fra plattformen Unsplash og er tatt av div. fotografer som publiserer der.

Forfatting og komponering av tekst og innhold skjer i iA Writer og Sublime Text 3.

En kolofon er en kort tekst i en avis, et tidsskrift eller en bok som angir detaljopplysninger om produksjon og utgivelse.

-  Wikipedia